Acemi Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 1

AnasayfaPartition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * EmptyLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım *

YazarMesaj
By_Admin
Admin
Admin
By_Admin

Tuttuğu Takım : Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * 1447
Ruh Hali : Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * 5272
Cinsiyet : Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Male1011

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Empty
MesajKonu: Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım *   Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 1:33 am

Partition Magic 8 ile tek Harddiski ve tek sürücüsü olan
bilgisayarlarda, işletim sistemi yüklü iken harddiski yani sistemin
yüklü olduğu sürücüyü sisteminize zarar vermeden bölümlüyebilirsiniz,
bu anlatımda bunu nasıl yapabileceginizi anlatmaya çalıştım.

Önemli uyarı;
Elektrik kesintisi ve Sistem Kilitlenmelerinden dolayı oluşabilecek
veri kaybetme riskine karşı önemli belgelerinizin mutlaka yedeğini alın.

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Birvr6

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Ikikm2

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Uckp0

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Dortgz6

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Beszn0

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Yedies3

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Sekizcx3

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Dokuzlj4

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Oniw1

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım * Onbiryh7ij4

''Partition Magic 8 DownLoad''

http://www.tamindir.com/program/5449/Partition_Magic_8.0.htm
https://acemiforum.yetkin-forum.com

Partition Magic 8 ile Sistemin Yüklü Oldugu Sürücüyü Bölün.!* Resimli Anlatım *
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-